Welkom bij Lengkeek Staalbouw

Lengkeek Staalbouw BV, onderdeel van Andus Group, is een staalbouw- en constructiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in totaalprojecten op het gebied van zowel gepland als ongepland onderhoud, plant changes en nieuwbouw, ze bieden ondersteuning tijdens fabricagestops en worden door gerenommeerde opdrachtgevers ingeschakeld voor inspecties.

 

De organisatie is voornamelijk actief in de zware en petrochemische industrie en is gevestigd in het Botlekgebied. De belangrijkste opdrachtgevers van Lengkeek Staalbouw zijn dan ook veelal gevestigd in dit gebied en de Europoort.

 

De specialisten van Lengkeek Staalbouw denken graag vanaf het eerste moment met u mee. Veelzijdigheid is een deel van onze kracht.Lengkeek Staalbouw voert haar opdrachten uit op basis van fixed price, regie of middels (meerjaren) unit rate contracten.

 

Het actieve veiligheids- en kwaliteitsdenken is voor ons vanzelfsprekend: op elk moment, in elke fase, op alle niveaus. Uiteraard beschikken wij over een ISO 9001:2008 en VCA-P certificering en voldoen wij aan de wetgeving met betrekking tot CE-marketing.

 

 Andus Group video

 

Play (4:11 min)