Profielschets

Gespecialiseerd industrieel staalwerk
Lengkeek Staalbouw realiseert staalconstructie onderdelen voor industriële productiefaciliteiten. Wij richten ons vooral op de (petro)chemische, food- en afvalverwerkingsindustrie. Daarnaast voeren wij tal van projecten uit voor de zware industrie en de (onshore) olie- en gasindustrie.

 

Lengkeek Staalbouw staat garant voor de vakkundige realisatie van onder andere leidingbruggen, bordessen, trappen, kooiladders, flarestacks, plaatconstructies, hulp- en hijsconstructies en (kleinere) industriële gebouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van ingewikkelde constructies voor bijzondere en vaak moeilijk toegankelijke locaties. De (onderhouds)werkzaamheden kunnen zich concentreren tijdens geplande (fabrieks)stops, maar vinden meestal plaats tijdens draaiende productieprocessen. Lengkeek Staalbouw wordt door gerenommeerde opdrachtgevers ingeschakeld voor inspecties, schadebeoordelingen en advisering, waarbij we ook de budgettering voor de herstelwerkzaamheden kunnen aanbieden.

 

Ruimte ervaring, complete dienstverlening
Bij Lengkeek Staalbouw hebben we in de afgelopen tachtig jaar onze sporen verdiend. We zijn een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen. Onze organisatie is afgestemd op de specifieke eisen die door onze opdrachtgevers gesteld worden. Veiligheid, flexibiliteit, een hoge reactiesnelheid, korte doorlooptijden en een servicegerichte aanpak zijn daarbij onze kenmerken. Wij bieden een complete dienstverlening: van inmeten tot en met ontwerp, van engineering tot en met productie, van conservering tot en met montage. Meedenken, inventiviteit en creativiteit zijn voor ons belangrijke begrippen en resulteren in een klantgerichte aanpak en efficiënt uitgevoerde ontwerpen en werkzaamheden.

 

Onze ruime ervaring om op basis van werkvergunningen te opereren, onze gunstig gelegen kantoor- en productielocatie en ons gemotiveerde team maken onze dienstverlening extra aantrekkelijk.